Autorijschool Bakker

Schade? Ga naar De Kade Auotschade Eindhoven

Home  >>  Auto  >>  Schade? Ga naar De Kade Auotschade Eindhoven

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als beginnende automobilist kan het wel eens gebeuren dat je een paaltje schampt of een stoeprand wat verder uitsteekt dan je dacht. Geen ramp, als de schade tenminste netjes hersteld kan worden. De Kade Autoschade is de beste plek om dat te laten doen in Eindhoven en omstreken. Met een deskundige aanpak wordt je auto zorgvuldig hersteld. Op die manier kun je ook na een ongelukje gewoon verder rijden. Kijk dus snel op www.dekade-autoschade.nl, en ontdek de lage tarieven voor het herstellen van auto’s.

Wat doet De Kade Autoschade?

Heb je averij opgelopen, dan kun je je auto het beste zo snel mogelijk langsbrengen bij een reparateur. Zelfs krassen in de verf kunnen een auto al snel aantasten, want metaal kan beginnen te roesten, waardoor de carrosserie verzwakt. Ga je langs bij De Kade Autoschade, dan wordt de autoschade eerst uitgebreid getaxeerd om vast te stellen welke herstelwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Bij de reparatie wordt er bij De Kade ingezet op duurzaamheid, en wordt er rekening gehouden met het milieu. Het herstelwerk kan vrijwel altijd zeer snel plaatsvinden, maar in de tussentijd krijg je vervangend vervoer. Uiteindelijk haal je de gerepareerde auto weer op – perfect werkend en netjes schoongewassen.

De Kade, voor autoschade

Bij De Kade Autoschade wordt met aandacht en zorg gekeken naar je auto, maar staat ook jouw comfort als klant centraal. Na reparatie kun je dan ook rekenen op een extra garantie van 4 jaar, die bovenop de fabrieksgarantie komt. De Kade Autoschade heeft een vriendelijke klantenservice die je altijd te woord kan staan indien je vragen hebt. In overleg wordt de auto vervolgens teruggebracht in een goede staat. Heb je schade? Ga dan snel naar De Kade Autoschade, en laat je auto repareren zonder zorgen.


Comments are closed.